Sistemul de legare „inteligent”.

Sistem de legare a furtunurilor Desfășurare de luptă la intervenție este principalul cronometru al pompierilor. Adesea este o chestiune de minute sau chiar secunde. Acest lucru face cu atât mai important ca echipamentul să fie rapid la îndemână și gata de utilizare. Aceasta include, de asemenea, conectarea racordurilor la furtunurile necesare la fața locului. OSW GmbH a acceptat această provocare și a creat un sistem de integrare eficient și economic cu inovația smartFIT (sistem de legare intelegent).
În doar trei pași, racordurile pot fi integrate în furtun folosind carcasele de prindere OSW smartFit. În afară de o cheie hexagonală, nu sunt necesare alte unelte sau echipamente. Sistemul de legături OSW smartFIT este disponibil în dimensiunile C/42, C/52 și B/75. Dacă se dorește, carcasele de prindere pot fi echipate și cu tehnologie RFID inovatoare pentru un inventar, fără probleme.

Abrevierea RFID este forma scurtă pentru termenul englez „Radio Frequency Identification” și se traduce aproximativ prin „radio detection”. RFID este o tehnologie comună pentru transmiterea (identificarea) a datelor de la un dispozitiv la altul fără contact folosind unde radio magnetice. Practic, tehnologia RFID constă dintr-un transponder și un cititor.

Sistemul de integrare „inteligent” are multe avantaje:

  • – Funcție de alunecare perfectă datorită formei conice
  • – Legarea și dezlegarea posibilă și la fața locului
  • – Economie semnificativă de timp la așezarea furtunului în uz
  • – Fabricat din plastic de înaltă rezistență, armat cu fibră de sticlă
  • – Rezistență ridicată a materialului
  • – Rezistență mult mai mare a capacului decât este necesar conform DIN14811

Aveți un minut?

În doar un minut puteți utiliza OSW smartFIT pentru a integra racordurile furtunului cu carcasele de prindere – și în doar trei pași.

Piesele necesar pentru asamblarea smartFIT-ului

Primul pas: Atașarea carcasei de prindere

Pasul 2: Înșurubarea pe ambele părți folosind o cheie hexagonală

Pasul 3: Strângerea finală a ambelor șuruburi – gata de utilizare în siguranță.

Simplu nu?

Despre altă sistemă de legare a furtunurilor ”intelegente” discutăm în următorul articol.

Lasă un răspuns