Amintire

Despre noi

TECHPLANET SRL… un singur scop, o pasiune

Așa funcționăm… și așa trăim.

Indiferent dacă sunteți pompier, ofițer de poliție, militar, paramedic sau cineva care este doar pasionat de protejarea familiei și a comunității, noi suntem aici pentru Dvs. Înțelegem că a avea echipamentul potrivit poate însemna diferența dintre viață și moarte. Scopul nostru este să vă oferim echipamentul și utilajul necesar, atunci când aveți nevoie, la prețuri pe care vi le puteți permite, astfel încât să puteți fi pregătit să răspundeți cu încredere și în siguranță la fiecare apel.

Fiecare decizie pe care o luăm ca companie este despre Dumneavoastră, clientul nostru. Nu am fi unde suntem astăzi fără voi și nu luăm asta cu ușurință. TechPlanet SRL a început pur și simplu prin a vedea și a îndeplini cerințele serviciilor de urgență. Așa am funcționat atunci și așa continuăm să funcționăm și astăzi. Meritați pe deplin aceste bunuri. Cumpărați produse care corespund cel mai bine nevoilor și stilului Dvs. Indiferent cât de mult vom crește, vom fi întotdeauna alături de cei profesioniști care ne apără independența, hotarele, ordinea și siguranța publică, drepturile și libertățile.

La sigur ne cunoaștem produsele și clienții și nu vom face niciodată compromisuri în ceea ce privește calitatea, deoarece siguranța Dumneavoastră contează. Echipa noastră profesională de vânzări și asistență cunosc bine utilajul și echipamentul și vă pot ajuta să vă faceți experiența de cumpărare mai ușoară și mai eficientă. Încrederea și relațiile puternice de cumpărare ale TechPlanet SRL cu producătorii, ne face să fim poziționați să vă oferim mai multe opțiuni și prețuri mai bune pentru a vă ajuta să obțineți ceea ce aveți nevoie, atunci când aveți nevoie, la prețuri pe care vi le puteți permite. Datorită clienților noștri loiali și relațiilor foarte pozitive cu companiile pe care le reprezentăm, TechPlanet SRL crește. Continuăm să adăugăm facilități și capabilități pentru a vă oferi mai multe produse și servicii mai rapid decât oricând. Dar pe măsură ce investim în tehnologii, nu uităm de rădăcini și înțelegem valoarea relațiilor noastre.

ECHIPA

Suntem o echipă tânără, perseverentă, orientată spre rezultate, în care fiecare membru este important și apreciat. Punem accent pe colaborare, susținere reciprocă și împărtășirea cunoștințelor. Lucrăm într-un mediu dinamic și receptiv în care susținem inițiativa și dorința de a cunoaște.