Masca dumneavoastra G1

Masca G1Masca integrală G1 stabilește noi standarde pentru confortul la purtare și confortul respirator. Punctele de presiune minimă pot fi resimțite pe față, fiind disponibile diferite opțiuni de mărime. Integrarea în casca de pompieri Gallet F1XF este facilitată prin opțiunile suportului de montare a căștii. Masca integrală G1 cu câmp vizual lat, fără distorsiuni, nu este doar ușoară și compactă având un design cu profil îngust, ci și confortabilă și rezistentă. Diversele mărimi de mască împreună cu diferite variante de harnașament sau de cleme pentru atașarea căștii stabilesc noi standarde din punct de vedere al confortului la purtare.

Extraordinara flanșă cu etanșare unică sporește confortul, în timp ce fluxul de aer unic previne aburirea lentilelor și reduce rezistența la respirat. Mai mulți conectori pentru supapa la cerere, complet integrați în mască, pot fi selectați fără a influența starea diafragmei pentru vorbire care face comunicarea inteligibilă.

Masca dumneavoastră G1 – Alegerea dumneavoastră …

Harnașament

 

Harnașament din cauciuc
Harnașament din cauciuc

Harnașament din plasă
Harnașament din plasă

Combinație cască-mască (HMC)
Combinație cască-mască (HMC)

Confort la purtare

Clapa lată cu etanșare unică de pe corpul măștii garantează un grad adecvat de etanșeitate și se potrivește în mod confortabil pe fața utilizatorului. Interiorul este conceput astfel încât să aibă rezistență redusă la inhalare și exhalare. Pentru a se potrivi perfect, masca G1 este disponibilă în diferite dimensiuni și cu diferite variante de harnașament. Adaptorul pentru combinația cască-mască facilitează ajustarea măștii G1 pe casca pentru incendii Gallet F1XF. Nu trebuie să faceți eforturi pentru a o îmbrăca, este sigură și cu puține puncte de presiune la nivelul feței.

Câmp vizual
Vizorul sofisticat vă oferă peste 90% din câmpul vizual natural. Utilizatorul poate privi unde pășește fără să piardă partea din față din câmpul vizual. Unghiul vizual mare reduce mișcările capului în direcția în care privește utilizatorul. Datorită designului deschis al lentilei, utilizatorul poate identifica riscurile din colțul ochiului, câștigând astfel timp prețios care poate salva vieți.

Flux de aer

Fluxul optimizat de aer din interiorul măștii curăță continuu lentila pentru a preveni aburirea. Datorită design-ului plat, masca G1 este una dintre măștile cu profilul cel mai îngust de pe piață. Acest lucru nu numai că îmbunătățește mobilitatea capului și siguranța la impact, ci și reduce distanța dintre utilizator și supapele de inhalare și exhalare, astfel că rezistența la respirat scade.

Conectori

Conectorul supapei la cerere de pe masca G1 se află într-o poziție ergonomică și intuitivă în fața gurii utilizatorului. Alegerea conectorului rămâne la latitudinea dvs.

Supapa la cerere AutoMaXX

Supapa la cerere AutoMaXX reprezintă interfața sistemelor SCBA MSA sofisticate ca, de exemplu, AirMaXX și AirGo. Răspunde în mod sensibil la respirația utilizatorului individual și rezistă în cele mai dure condiții.Supapa

Sistem SCBA G1

În plus față de versiunile de conectori AutoMaXX, masca G1 este disponibilă și pentru sistemul SCBA G1 integrat. Această versiune este prevăzută cu un afișaj head-up care folosește tuburi luminoase care transmit lumina LED-urilor supapei la cerere. Tehnologia cu port deschis permite respirația fără efort în stand-by.

Buna funcționare

Fiecare componentă a măștii G1 este concepută astfel încât să poată fi schimbată rapid, reducând timpii de service șicrescând durata de utilizare funcțională. Transponderul integrat RFID oferă o funcție de identificare pentru gestionarea inventarului și facilitează gestionarea inventarului PPE (Echipament personal de protecție).

Accesorii SCBA

Accesoriile și optimizările susțin sau cresc gradul de protecție al echipamentului pentru va îmbunătățiconfortul și pentru a vă ajuta să economisiți timp și bani datorită optimizării fluxului de lucru. Suporturile de mici dimensiuni pentru mască vă permit să transportați masca cu adaptoarele pentru cască protejate pe piept, prin simpla introducere a adaptoarelor în inelele în formă de D de pe harnașamentul SCBA.

Aprobări

• EN 136 CL3 • EN 137 Tip 2 (cu SCBA și supapă la cerere) • DIN 58610 (HMC) • Aprobare ATEX (HMC) • Aprobare CE

Masca G1

Un comentariu la „Masca dumneavoastra G1

  1. Test la articol….

Lasă un răspuns