Tehnoligia NEO1 RESQTEC

Despre istoria ”RESQTEC”, obiectivul lor și din ce cauză am acceptat să devin dealer oficial pe teritoriul Republicii Moldova o să vă povestesc altă dată. Astăzi doar despre tehnologii și numai despre ele. Toți pompierii și salvatorii cunosc foarte bine cât de important este conexiunea conectoarelor și mai ales când ea este rapidă. RESQTEC oferă o așa tehnoligie numită NEO1, cu un sistem coaxial robust, ușor de curățat și pivotat la 360°. RESQTEC continuă să fie un adevărat producător inovator care înțelege complicațiile oricărei operațiuni de salvare sau recuperare. Folosind cele mai noi tehnologii și materiale pentru a vă oferi cele mai bune, mai sigure și mai durabile echipamente care pot rezista în mediul dur de salvare.

TEHNOLOGIE DE DURABILITATE

Riscul de defectare a etanșării și uzura conectorului este redus la minimum datorită tehnologiei noastre de durabilitate.

ROTIRE LA 360°

Furtunurile răsucite sau încurcate sunt de domeniul trecutului. Rezultatul este că furtunul vă urmărește acțiunile și nu vă pune în cale.

HOT SWAP

Economisiți timp prețios cu hot swap; (de)conectați sub presiune de curgere liberă ori de câte ori este necesar.

ELIBERAREA PRESIUNII ÎNCORPORATĂ

Când este expus la lumina soarelui (căldură), orice instrument de salvare se poate presuriza ușor. Capacul de praf este proiectat cu un activator pentru a elibera presiunea.

FACEȚI UPGRADE LA NEO1

Upgrade-ul nu a fost niciodată mai ușor. Contactați departamentul local de service sau e-mail info@tchplanet.md și solicitați Programul de conversie.

Lasă un răspuns