Casca MSA GALLET F2XR

MSA întroduce GALLET F2XR – noua sa cască multifuncțională avansată de salvare. Confortul, versatilitatea și integrarea finală a accesoriilor fac din F2XR soluția perfectă de protecție a capului pentru o varietate de aplicații, cum ar fi stingerea incendiilor în zone forestiere, salvarea tehnică / accidente, căutarea și salvarea urbană, accidentele rutiere, salvarea la înălțime și salvarea acvatică. Scopul MSA este de a dota serviciile de urgență cu cele mai bune echipamente posibile.

GALLET F2XR este testat și certificat conform celor mai înalte standarde aplicabile pentru stingerea incendiilor forestiere, salvare tehnică, căutare și salvare urbană, alpinism și salvare pe apă.

Această cască inovatoare demonstrează că este posibil să se proiecteze echipamente integrate, adaptabile și versatile, care sunt potrivite pentru a răspunde unei varietăți de aplicații și nevoi – fie că este vorba de pompieri profesioniști sau voluntari.

LUMEA SE SCHIMBA –  De câțiva ani, clima planetei noastre s-a schimbat și ne confruntăm cu tot mai multe dezastre naturale cauzate de încălzirea globală. În consecință, urgențele legate de climă au crescut dramatic în ultimele două decenii, cu evenimente meteorologice mai extreme, cum ar fi inundațiile și furtunile. Cu toate acestea, schimbările climatice nu sunt doar o preocupare de mediu. Este o problemă economică, industrială, politică și tehnologică din ce în ce mai urgentă, așa cum o arată impactul asupra industriei de incendiu și salvare.

PĂMÂNTUL – Pe măsură ce clima noastră se încălzește, suprafața pământului se schimbă. Peste tot în lume, acest lucru provoacă avalanșe, cutremure și alte calamități. Serviciile de intervenție în situații de urgență sunt chemați la mai multe misiuni de căutare – salvare decât oricând. Pentru aceasta au nevoie de o cască care să ofere protecție superioară în fața pericolelor imprevizibile.

AERUL – Vremea extremă, cicloanele, uraganele și inundațiile sunt un pericol mai proeminent ca niciodată. În urma dezastrului, există o nevoie tot mai mare de a salva oamenii la înălțime. Răspunzând la aceste noi situații, personalul de intervenție trebuie să fie echipat cu o cască care este certificată pentru lucru și salvare la înălțime.

FOCUL – Sezonul de incendiu nu mai este doar un anotimp. Incendiile forestiere sunt predominante pe tot parcursul anului și devin din ce în ce mai greu de controlat. Intervențiile mai lungi și mai grele unde necesită o cască complet echipată, care este optimizată pentru purtare îndelungată în medii calde.

APA – Creșterea nivelului apei înseamnă că unul din cinci orașe europene se află acum în zone cu risc de inundații. Pentru a salva victimele în timpul inundațiilor sau intervențiilor pe râuri, salvatorii au nevoie de o cască aprobată pentru bărci cu motor și potrivită pentru salvarea pe apă.

MSA POATE AJUTA
Din 1914, MSA a avut o singură misiune: să protejeze pompierii și salvatorii în toate situațiile. Prin urmare, MSA a proiectat echipamente care sunt perfect pregătite pentru a ajuta personalul de intervenție în situații de urgență să facă față noilor pericole ale schimbărilor climatice și să salveze vieți în toate cele patru elemente: foc, apă, pământ, aer.

 

O CASCĂ – DIVERSE APLICAȚII Scopul MSA este de a dota serviciile de urgență cu cele mai bune echipamente posibile. CASCA GALLET F2XR este testat și certificat conform celor mai înalte standarde aplicabile pentru stingerea incendiilor forestiere, salvare tehnică / descarcerare, căutare și salvare urbană, alpinism și salvare pe apă. Această cască inovatoare demonstrează că este posibil să se proiecteze echipamente integrate, adaptabile și versatile, care sunt potrivite pentru a răspunde unei varietăți de aplicații și nevoi – fie că este vorba de pompieri profesioniști sau voluntari.

5 MOTIVE PENTRU A ALEGE CASCA GALLET F2XR:

  1. VERSATIL – Cască multifuncțională pentru operațiuni de salvare tehnică / descarcerare, stingerea incendiilor forestiere, alpinism și operațiuni de salvare pe apă
  2. MODULAR – Platformă modulară cu o gamă de accesorii ușor de atașat, cum ar fi ochelari de protecție, protecție pentru față și protecție auditivă cu sistem de comunicare integrat
  3. PROTEJAT – Protecție termică și mecanică fără compromisuri conform celor mai înalte standarde de siguranță MSA
  4. CONFORTABIL – Confort de neegalat prin distribuția optimă a greutății, reglarea înălțimii, ventilația dublă și căptușeala dintr-o singură bucată pentru suspensie
  5. INTEGRAT – Accesorii inovatoare și complet integrate, cum ar fi lanterna cu fascicul dublu cu farul din spate, vizorul ocular reglabil și protecția urechilor la salvare pe apă

Lasă un răspuns