Sara Workwear BASIC

Sara Workwear BASIC


O colectie care include modele monocolore cu o croiala simpla si clasica. Util în multe industrii. Sara Workwear BASIC produce o gamă largă de îmbrăcăminte de lucru și încălțăminte de protecție de cea mai înaltă calitate de aproape 30 de ani. Indiferent dacă sunteți comerciant cu amănuntul sau proprietar de afaceri mici sau mari, avem îmbrăcăminte multifuncțională cu soluții bine gândite pentru industria dvs. Atunci când proiectăm îmbrăcăminte, acordăm atenție chiar și celor mai mici detalii. Prioritatea noastră este ca îmbrăcămintea de lucru să garanteze confort și siguranță.

Producem haine de lucru care oferă o protecție excelentă la locul de muncă. Ne străduim în mod constant să dezvoltăm îmbrăcăminte de lucru care să răspundă fiecărei nevoi. Ne proiectăm colecțiile ținând cont de tine și de mediul tău, iar cu îmbrăcămintea de lucru Sara Workwear poți fi sigur că ai cea mai bună protecție în conformitate cu standardele europene.

Hainele de lucru Sara Workwear pot fi marcate cu un logo personalizat al companiei. Putem efectua broderii de înaltă calitate, datorită căreia logo-ul de pe jachete, pantaloni sau salopete de lucru va arăta întotdeauna perfect și, datorită altor tehnici avansate, vom obține cea mai înaltă calitate a marcajului.

Afișez toate cele 24 de rezultate

Afișez toate cele 24 de rezultate